7. ročník benefiční golfové tour pro Leontinku byl zahájen

23.5.2013

V úterý 21.5.2013 odstartoval na golfovém hrišti Dýšina již 7. ročník benefičního projektu Golf pro Leontinku, jehož cílem je shromažďování finančních prostředků na pomoc zrakově postiženým dětem.

Již od samého počátku Golf pro Leontinku podporují také známé osobnosti. Mezi hlavní podporovatele projektu se řadí sportovní komentátor České Televize, Jaromír Bosák, který turnaje pro Leontinku moderuje. Jednotlivé turnaje svou účastí podpořili Jiří Korn a jeho 4TET, Jiří Macháček, Jiří Bartoška, David Ondříček, Aleš Najbrt, Jana Holcová a další osobnosti z české kultury a showbusinessu.

Golf pro Leontinku se může konat především díky podpoře golfových resortů, které poskytují Nadaci Leontinka speciální podmínky a finančního přispění hlavních partnerů, kterými letos jsou společnosti HSBC Bank, TOP Control, TP Consulting, Schenker, EXX a golfový resort Albatross. Mediální propagaci tour zajišťuje agentura Ogilvy, týdeník Euro a společnost Dynamix. Děkujeme i všem ostatním partnerům, dárcům cen a služeb.

Plavecký úspěch nevidomého Davídka

RunTour v krásném ostravském areálu Dolních Vítkovic