GOLF PRO LEONTINKU 2011

30.7.2011

GOLF PRO LEONTINKU

24/9/2011
Poslední turnaj letošního ročníku Golf pro Leontinku proběhl o víkendu v Golf Resortu Beroun
Vážení příznivci Nadace Leontinka, letošní ročník benefičního projektu Golf pro Leontinku je za námi. V sobotu 24.9.2011 jsme odehráli poslední turnaj v Golf Resortu Beroun. Po extrémních podmínkách, které nám počasí připravilo na předešlých turnajích, jsme si tentokrát mohli vychutnat sladkou tečku na závěr. Celý den svítilo sluníčko a umocňovalo příjemnou atmosféru na hřišti. Krásný podzimní den si aktivně užilo 87 hráčů.
Hlavním partnerem posledního turnaje, který již tradičně moderoval uznávaný sportovní komentátor Jaromír Bosák, byla HSBC banka.
Součástí turnaje byla vedle tradiční benefiční soutěže s výtěžkem pro Nadaci Leontinka také benefiční tombola. V soutěži a tombole jsme shromáždili celkovou částku 64 300Kč. Tato částka byla posledním příspěvkem do celkového výtěžku tour, který letos opět překročí částku 700.000Kč. Přesnou částku vám sdělíme po vyúčtování projektu v říjnu, již nyní však všem partnerům a hráčům za podporu děkujeme.

Výsledky, fotografie a další informace (nejen) z tohoto turnaje Golfu pro Leontinku najdete opět na webové stránce věnované projektu: www.golfproleontinku.cz.
Tímto se s vámi jménem Leontinky pro letošní rok loučíme, avšak již velmi brzy začneme pracovat na přípravě šestého ročníku tour. Pevně věříme, že nám zachováte přízeň i v příštím roce.
Děkujeme.V úterý 3.5. byl zahájen pátý ročník benefičního projektu Golf pro Leontinku. V tomto projektu spojujeme charitu, byznys a golf a prostřednictvím tohoto spojení shromažďujeme peníze na pomoc zrakově postiženým dětem.

Za uplynulé 4 ročníky jsme shromáždili už 2,5 mil Kč, které byly rozděleny na projekty Nadace Leontinka. Přesný výsledek letošního ročníku tour bude znám na podzim po skončení posledního turnaje, důležitou součástí výtěžku je totiž vedle partnerských příspěvků i sbírka do nadační kasičky na jednotlivých turnajích. Zrakově postiženým dětem tak pomáhají nejen partneři tour, ale všichni hráči, kteří do kasičky dobrovolně přispějí.

Golfová tour by nemohla existovat také bez vstřícnosti golfových resortů, díky jejichž nestandardním podmínkám se daří ušetřit více než 1/3 každého partnerského příspěvku a věnovat ho na projekty Nadace Leontinka.

Golf pro Leontinku letos hostí ty nejlepší resorty v ČR:
Albatross, Kunětická Hora, Karlštejn, Mnich a Beroun

Více informací: www.golfproleontinku.cz

Hlavními partnery letošního ročníku jsou tyto společnosti:

DULUX, HSBC, EXX, KOOPERATIVA POJIŠŤOVNA, TV PRIMA.

VLTAVA RUN 2019 5. účast štafety Nadace Leontinka - čas v cíli 36h55m

V sobotu 11. května ve 4 hodiny a 20 minut odstartovala již popáté štafeta 12ti zrakově postižených běžců a 12ti skvělýc…

V sobotu vyrážíme na Run Tour do Ústí

V sobotu 27. dubna vyrážíme na druhý závod letošní série Run Tour, tentokrát do Ústí nad Labem. Přihlášeno je celkem 8…

Nevidomý Ondřej na paralympiádu v Tokiu 2020!