Golf pro Leontinku 2010 byl uzavřen v Prague City Golf Clubu

11.10.2010

Nadace Leontinka uzavřela dne 16. 9. 2010 v Prague City golf Clubu na Zbraslavi již čtvrtý ročník úspěšné benefiční golfové tour. Cílem bylo shromáždit co nejvíce finančních prostředků ve prospěch zrakově handicapovaných dětí, což se podařilo – celkový výtěžek projektu přesáhne stejně jako vloni částku 700.000 Kč.

Golf pro Leontinku 2010 čítal celkem 8 turnajů, odehrávajících se na předních českých a moravských golfových hřištích, z nichž všechny Leontince poskytly zcela výjimečné a velkorysé podmínky: Golf Resort Kunětická Hora, Golf Resort Monachus, Golf Park Plzeň Dýšina, Golf Resort Karlštejn, Prosper Golf Resort Čeladná, Prague City Golf Club, Golf Resort Kaskáda, Golf Resort Beroun. Nadaci Leontinka podpořily svou účastí i významné osobnosti z oblasti sportu, kultury i showbusinessu - kromě sportovního komentátora Jaromíra Bosáka, který tour již od prvního ročníku zcela bez nároku na honorář moderuje, si přijeli zahrát i herec a prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška, výkonný ředitel karlovarského filmového festivalu Kryštof Mucha, herec a zpěvák Jiří Macháček, představitel vokálního seskupení 4TET a všestranný umělec Jiří Korn, režisér David Ondříček a také přední český designér Aleš Najbrt.

Vedle golfových resortů patří poděkování především hlavním partnerům projektu, jimiž byly společnosti: ALO Diamonds, Citibank, Magazín Domy a bydlení exclusive, Dulux, EXX a Pasáž Slávie. Velký dík směřuje také ke všem ostatním partnerům projektu, kteří Nadaci Leontinka podpořili finančně, dodáním věcných cen a služeb, či poskytnutím mediálního prostoru zdarma.

Konec golfové sezóny se již blíží, produkční tým Nadace Leontinka však již intenzivně pracuje na přípravách pátého ročníku Golfu pro Leontinku 2011. Těšíme se na setkání se všemi příznivci golfu a dobrých skutků!

Golfové resorty

Mediální partneři

Zvýhodněné startovné na Jizerskou 50 do konce září!

Díky Slevomatu a vám má Ondra svého asistenčního pejska!

V sobotu vyrážíme na Run Tour do Olomouce

V sobotu 24. srpna vyrážíme na další závod letošní série Run Tour, tentokrát do krásného prostředí olomouckých Smetanový…