Golf pro Leontinku vstoupil do 8. ročníku!

12.5.2014

Ve středu 30. 4. 2014 zahájili přátelé golfu a Nadace Leontinka již 8. ročník benefičního projektu Golf pro Leontinku, jehož cílem je shromažďování finančních prostředků na pomoc zrakově postiženým dětem. První turnaj z letošní série se uskutečnil pod patronací společnosti DB Schenker v malebném prostředí golfového resortu Ypsilon a své síly v něm poměřilo téměř 80 hráčů.

Jako každý rok, i letos přispívali hráči přímo na hřišti a v kasičce se podařilo shromáždit 35 000 Kč, které spolu s výtěžkem od partnerů tour poputují na projekt Svítání, který podporuje provoz Středisek rané péče po celé republice.

Akci od samého počátku podporují známé osobnosti - sportovní komentátor České televize Jaromír Bosák, Jiří Korn a jeho 4TET, Jana Holcová z Dejvického divadla, moderátoři Jan Hrubeš a Petr Svěcený a další osobnosti z české kultury a showbusinessu. Ceny vítězům turnaje předávali ředitel společnosti DB Schenker Tomáš Holomoucký a ředitelka Nadace Leontinka Barbara Hucková.

Další turnaj Golfu pro Leontinku se uskuteční 10. června v golfovém resortu Karlštejn.

Golf pro Leontinku se může konat především díky partnerům a dárcům cen - hlavními partnery letošního ročníku jsou společnosti Řízení letového provozu ČR, HSBC Bank, EXX, DB Schenker, Ecoled Solutions. Zvláštní dík patří golfovým resortům, které poskytují Nadaci Leontinka speciální podmínky.

Vánoční jarmark v Zárybech přinesl Leontince 23.500 Kč

V pátek 30.11. se v obci Záryby - Martinov uskutečnil tradiční Vánoční jarmark u příležitosti rozsvícení vánočního strom…

Lupa, která pomáhá v Plzni

72 asistenčních pejsků