Hodinky PRIM vydraženy za 64 100 Kč!

10.6.2016

Hodinky ORLÍK Prim již mají nového majitele, který za ně v dražbě zaplatil 64 100 Kč. Tato částka půjde na podporu hendikepovaných veslařů.

V rámci pátečního programu 103. Primátorek Skupiny ČEZ se opět představili veslaři se zrakovým a kombinovaným postižením. Letošní ročník Primátorek odstartovala svou „spanilou jízdou“ čtyřka s kormidelníkem z VK Paprsek z Ústí nad Labem.

Čtyřka zrakově postižených veslařů pod vedením kormidelníka a zároveň trenéra Petra Janáka předvedla všem přítomným, že i s hendikepem je možné veslovat. Klub hendikepovaných veslařů VK Paprsek, který je doma v ústecké Brné, funguje pod vedením Petra Janáka již od roku 2003. Kromě tréningů, na kterých nabízí všem zájemcům s henidkepem vyzkoušet si veslování, na vodě nebo třeba jen na trenažéru, se veslaři z Paprsku zúčastňují nejrůznějších závodů a akcí. Pod záštitou Nadace Leontinka a díky podpoře Primátorek se posádka VK Paprsek zúčastnila tohoto legendárního závodu letos již pošesté. S ústeckým klubem hedikepovaných veslařů spolupracujeme již několik let a jsme vždy velmi rádi, když jejich posádku přivítáme na Primátorkách. V minulých letech jsme díky výtěžku z aukce hodinek Prim, která v rámci Primátorek každoročně probíhá, mohli právě VK Paprsek přispět např. na nová vesla, speciálně upravený skif s plováky nebo na vozík na lodě, se kterým mohou jezdit na závody a jiné vodácké akce“ říká Barbara Hucková z Nadace Leontinka.  „Velmi nás těší, že i letos pokračuje naše spolupráce s klubem VK Blesk, který nám každoročně poskytuje skvělé zázemí své loděnice, dodává Radka Králová, koordinátorka sportovních projektů Nadace Leontinka.

Díky patří i dlouhodobému partnerovi, společnosti Raul s.r.o., která Nadaci znovu umožnila účast na tomto legendárním sportovním klání.Také letos bylo možné prostřednictvím charitativní aukce podpořit sportovní aktivity zrakově postižených. Sportovní hodinky PRIM s mechanickým strojkem s automatickým nátahem vyrobené u příležitosti 102. ročníku Primátorek Skupiny ČEZ věnovala opět firma Prim a v aukci byly vydraženy za 64 100 Kč!

Zvýhodněné startovné na Jizerskou 50 do konce září!

Díky Slevomatu a vám má Ondra svého asistenčního pejska!

V sobotu vyrážíme na Run Tour do Olomouce

V sobotu 24. srpna vyrážíme na další závod letošní série Run Tour, tentokrát do krásného prostředí olomouckých Smetanový…