Mistrovský dres SK SLAVIA vydražen!

14.6.2019

Originální mistrovský dres SK Slavia Praha s podpisy hráčů a podepsaná lahev 1,5 litrová lahev šampaňského MUMM

Majitelem exkluzivní trofeje se stal úspěšný dražitel pan Martin Dušek, který skóroval nejvyšší částkou 26.000 Kč! Tímto krokem zároveň podpořil nevidomé a slabozraké děti ze Školy Jaroslava Ježka. Za ně i Nadaci Leontinka srdečně děkujeme a přejeme, aby podepsaný dres dělal nejen radost, ale přinášel i zasloužený dobrý pocit.

A jak aukce probíhala?

www.tinyurl.com/slaviadres

Slavia získala po neskutečných 77 letech opět double, což je jak důvod k oslavám, tak k nadělování dárků.

"Připravili jsme pro vás exkluzivní aukci originálního mistrovského dresu z uplynulé sezony s podpisy hráčů a zároveň podepsanou lahev šampaňského magnum MUMM (1,5 l), v jehož jménu se nesly oslavy těchto unikátních a velkých okamžiků v životě Slavie.

Existují pouze 1 exkluzivní balíček podepsaného mistrovského dresu a podepsané lahve šampaňského MUMM (1,5 l). Šampaňské MUMM Cordon Rouge se vyznačuje perfektním poměrem mezi svěžestí a intenzitou. Má jiskrnou, slámově žlutou barvu s jemným, pravidelným perlením. Vůně zralých broskví a meruněk se prolíná s tóny tropického ovoce a briošky, která harmonizuje se svěžestí chuťového tónu připomínající vyzrálý citron. Mumm Cordon Rouge je vytvořen z pečlivě vybraných odrůd vinné révy rostoucích v oblasti Champagne, a to pouze povolenými výrobními postupy, což garantuje nepařekonatelný charakter a kvalitu šampaňského.

Nejenže můžete obohatit svou sbírku o tyto cenné trofeje, ale zároveň pomoci dětem, které to opravdu potřebují. Celý výtěžek aukce bude věnován Nadaci Leontinka na nákup interaktivního displeje pro Školu Jaroslava Ježka, MŠ, ZŠ, PrŠ a ZUŠ pro zrakově postižené v Praze. Do školy chodí zrakově postižené děti / se zbytky zraku a také plně nevidomé.

Jedná se o interaktivní displej řady 6000. Displej SMART Board, který přináší chytrý dotyk, kdy tabule automaticky rozpozná dotyk prstem, popisovačem nebo dlaní a přiřazuje jim funkci ovládání myši, zapisování digitálním inkoustem a mazání. Displej pomůže dětem se zbytky zraku, které se při výuce lépe zorientují díky zvětšenému písmu a barevnému kontrastu. Pořizovací cena displeje je 170.000 Kč a výtěžek z dražby bude na vyčleněn na tento nákup,"
říká SK Slavia Praha, která úžasné trofeje do dražby věnovala.

Za Nadaci Leontinka moc děkujeme Slavii a všem, kdo se do dražby zapojili.

Plavecký úspěch nevidomého Davídka

RunTour v krásném ostravském areálu Dolních Vítkovic