Zaměstnanci Philip Morris uspořádali tombolu pro Leontinku

6.1.2020

"Advent je časem pro dobré skutky. Naši kolegové z IT, Marketingu a Sales se rozhodli spojit svůj vánoční večírek s charitativní tombolou na podporu Nadace Leontinka. Podařilo se jim vybrat téměř 70.000 Kč, které pomohou vybrané holčičce Julince nejen hrát na klavír a jezdit na kole, ale třeba i s podporou asistentky vyrazit na brusle s kamarády," zní krásná zpráva od zaměstnanců Philip Morris.

Třináctiletá Julinka se narodila s kombinovaným postižením mentálním i fyzickým. Přestože je téměř nevidomá a pohyb jí dělá potíže, hraje na klavír a minulý rok se dokonce naučila jezdit na kole! Některé věci ale bez své osobní asistentky, paní Lenky, nezvládne. Společně se zaměstnancům povedlo uhradit Julince osobní asistenci na celý rok. Díky tomu bude moct jít se spolužáky bruslit nebo na výlet, učit se s paní asistentkou nové věci (například samostatně se najíst nebo obléct je pro Julinku pořád velký úkol) a celkově se cítit jako superhrdinka.

Za malinký nadační tým Leontinky srdečně děkujeme!

COVID–19: Pomoc klientům se zrakovým postižením a rodinám v nouzi

Rekord zrakově postižených běžkařů na Jizerské 50!

MEDAILE PRO LEONTINKU chystáme se na Jizerskou 50