Zvýhodněné startovné na Jizerskou 50 do konce září!

7.9.2019

Zrakově postižení běžkaři se na trať Jizerské 50 poprvé odvážili v roce 2008... od té doby s Leontinkou brázdí stopu každý rok.

Zkusíte to taky? Do konce září je cena startovného nejvýhodnější!

Rekordní rychlostí mizí registrace na 53. ročník ČEZ Jizerské 50, nejslavnějšího českého závodu v běhu na lyžích, který se uskuteční 7. až 9. února 2020.
Jestliže loni celková kapacita třídenních závodů odolala jen o pár desítek míst, letos se zdá, že by mohla být hodně rychle zaplněna kompletně. Nasvědčuje tomu zájem o všechny distance, které pořadatelé nabízejí.

Nejste takoví běžkaři, abyste dali padesátku? Nevadí, vybrat si můžete i z mnohem kratších distancí. V pátek se kromě dětských závodů jede 30 km volně nebo sprinty, v sobotu pak 10 a 25 km klasicky nebo štafeta (3 km). Hlavní 50km trasa je na programu v neděli.

Závod každoročně láká závodníky z celého světa, na start si však nestoupají jen profesionálové, ba právě naopak. Ze startovní listiny, na kterou se vejde 4 800 jmen, je drtivá většina hobíků a značná část i začátečníků.

1 000 přihlášených ještě v průběhu prázdnin jen do hlavního závodu, to je krásná vizitka, která upozorňuje na blížící se konec nejvýhodnější ceny startovného. Akce končí na konci září, následně si zájemci lehce připlatí. I proto se vyplatí přihlásit již nyní, a to i z důvodu rychle se plnící startovní listiny.
Více informací i možnost se přihlásit najdete na web www.jiZ50.cz. Dozvíte se tam i to, že v případě neuskutečnění závodu z důvodu nedostatku sněhu, dostanou účastníci díky spolupráci s hlavním partnerem Pojišťovnou VZP zpět až 70 % ceny startovného.

Zvýhodněné startovné na Jizerskou 50 do konce září!

Díky Slevomatu a vám má Ondra svého asistenčního pejska!

V sobotu vyrážíme na Run Tour do Olomouce

V sobotu 24. srpna vyrážíme na další závod letošní série Run Tour, tentokrát do krásného prostředí olomouckých Smetanový…