Trefa pro Leontinku: biatlonisté s Generali ČP pomáhají

7.12.2020

TREFA PRO LEONTINKU: Český biatlon pomáhá dětem se zrakovým postižením!

Za každý sestřelený terč českými biatlonisty a biatlonistkami v závodech Světového poháru 2020/21 a Mistrovství světa v biatlonu 2021 daruje Generali Česká pojišťovna 500 Kč Nadaci Leontinka, která zrakově postiženým dětem dlouhodobě pomáhá.

„Jsem hrdá, že právě závody biatlonu podpoří rodiny se zrakově postiženými dětmi v celé České republice. V biatlonu potřebují závodníci hodně trénovat, dobře vidět, mít přesnou trefu. A právě tyto trefy pomohou dětem, které odmalička každodenně trénují svůj zrak s nadějí, že jednou také uvidí,“ říká Barbara Hucková, výkonná ředitelka Nadace Leontinka.

A generální ředitel Generali České pojišťovny Roman Juráš dodává: „Považuji za důležité, že Generali Česká pojišťovna svoji podporu věnuje nejen tomuto oblíbenému sportu, ale že společně se sportovci přispějeme k dobré věci. Letošní ročník se tak stává výjimečným, když pomáháme těm nejzranitelnějším – dětem, které svět nemohou vidět tak jasně jako my.“

Děkujeme za podporu!

Pokud také fandíte pomoci, můžete zaslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS TREFA 60 na číslo 87 777. Darujete tak 60 Kč na pomoc dětem se zrakovým postižením. Více na www.darcovskasms.cz.

Statistiku, kolik už čeští biatlonisté a biatlonistky pro Leontinku nastříleli, sledujte na www.trefaproleontinku.cz

Záryby posílají Leontince 48.500 Kč

I o letošním Adventu se v malé středočeské obci Záryby-Martinov uskutečnil tradiční Vánoční jarmark. Děti z mateřské ško…

Jak se učí nevidomý Tonda? Pusťte si v reportáži na ČT Déčko

NADACE LEONTINKA SLAVÍ 15 LET!